En på miljonen! Haaland väntas hjälpa Norge att slå Sverige med 3-2

Norge hemma mot Sverige i Nations League B-gruppspelet. I första halvlek assisterade Buyolkan, som var klädd i en sverige bortatröja, Haaland med en nick. I andra halvlek gjorde Haaland två mål. Därefter assisterade Kulusevski Forsberg och gjorde ett mål. Haaland gjorde ett mål. Rand assisterade Sollot med en nick, och i sista stund av matchen gjorde Urcloth ett mål för att dra tillbaka ett mål. I slutet av matchen slog Norge Sverige med 3-2.

Haaland gjorde 2 skott och 1 passning i den här matchen, och hans landslagsrev har också blivit 21 matcher och 20 mål. Efter denna match rankades Norge först med 4 vinster, 3 vinster och 1 oavgjort, Serbien rankade tvåa med 7 poäng, Sverige rankade trea med 3 poäng, och Slovenien rankades sist med 2 poäng.

Efter att ha gjort två mål i den här kampanjen har Haaland, iklädd en NORGE STRÖJA , gjort 5 mål på 4 matcher i denna UEFA Nations League-match. Hittills har Haaland spelat totalt 21 gånger för Norge, och han har gjort 20 mål, i snitt nästan 1 mål per match. Haaland är väldigt starkt, och Norsag skröt till och med med att det bara finns ett Haaland på en miljon människor. När du får bollen vet du att han inte kommer att leva upp till allas förväntningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *