Manchester United kan ensidigt förlänga Dalots kontrakt med ett år

Manchester United har avfärdat idén om att låta Diogo Dalot gå. Den portugisiske försvararens prestation har tillfredsställt Ten Hag så mycket att Manchester United inte kommer att släppa honom.

Dalots kontrakt med Manchester United går ut i juni nästa år. Han har blivit ett prioriterat mål för Barcelona att stärka högerbackspositionen. Manchester United fotbollströja nr 20 är hans. Barcelona vill ta in Dalot gratis nästa sommar.

Manchester United kommer dock inte att låta honom gå.Det rapporteras att det finns en klausul i Dalots kontrakt om att Manchester United ensidigt kan besluta att förlänga sitt kontrakt med honom med ett år.

Barcelona kommer inte ha en renodlad högerback nästa säsong. Bellerin är den ende Barcelona-spelaren vars naturliga position är högerback, men hans kontrakt är bara ett år.

Vad tror du om detta, om Diogo Dallo lämnade för Barcelona, ​​skulle det ge honom en viktig roll? Välkommen att kommentera nedan, med världens ankomst förbereder fler och fler fans tröjorna för sina stödda lag, vi är ett bra val, vi tillhandahåller även skräddarsydda fotbollströjor, välkommen att fråga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *