spännande! Nederländerna slog Wales 3v2 på 93 minuter

Nederländerna tar emot Wales i den fjärde omgången av UEFA Nations League Group A4. I den första halvleken gjorde de två lagen tre mål på nio minuter. Först gjorde Noah Long och Gakpo mål i tur och ordning för att etablera en tvåmålsledning för Nederländerna, och sedan hjälpte Johnson Wales att återta en stad. På stopptid i andra halvlek slog Maraca ner Roberts i straffområdet, Wales fick en straffspark, och Bell gjorde en straff för att kvittera. Sedan i nedräkningsstadiet blev Nederländerna framgångsrikt motverkat av Depay omedelbart. I slutet av matchen besegrade Nederländerna Wales med 3-2, uppnådde en dubbeldöd mot motståndaren och var fast rankad först i gruppen.

I de tre första omgångarna av UEFA Nations League förblev Nederländerna obesegrade med 2 segrar och 1 oavgjort, och rankades tillfälligt först i gruppen; Wales hade 1 oavgjort och 2 förluster utan vinst och låg i botten av gruppen. De två lagen möttes i den första omgången, där Nederländerna besegrade Wales med 2-1 på bortaplan. sverige bortatröja.

Du kan alltid lita på det holländska laget som coachas av Van Gaal! Nederländerna roterade 10 spelare i ett svep, och bara De Jong fortsatte att starta. I den 17:e minuten passade Jensen bollen och Noah Lang bröt sig fram till kanten av straffområdet och gjorde ett lågt skott i nättaket. I den 23:e minuten nickade Jensen bollen för att färja, Gakpo-skottet framför straffområdet blockerades, följdes upp från straffområdets kant och sköt sedan i nättaket, 2-0. Wales drog tillbaka i den 26:e minuten, Wilson passade bollen och Johnson gjorde ett lågt skott från kanten av straffområdet i det nedre vänstra hörnet, 1-2. Wales kvitterade i den 92:a minuten, Malaysia fällde Roberts i straffområdet, och Bell, iklädd Nederländerna ströja, gjorde en straffspark, 2-2. Nederländerna gjorde en lore i den 93:e minuten. Den walesiske försvararen gjorde ett misstag med en nick och Depay högg in i nättaket från det lilla straffområdet, 3-2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *