Vart tar Ronaldo vägen nästa säsong?

Enligt rapporter kommer Cristiano Ronaldo att lämna Manchester United i sommar, och Manchester Uniteds chefer har accepterat det faktum att Cristiano Ronaldo lämnade och sagt att han inte kommer att tvinga Cristiano Ronaldo att stanna. Cristiano Ronaldo har inte återvänt för att rapportera till laget de senaste dagarna. Han har missat lagets träning med motiveringen att han behöver ta itu med familje- och personliga angelägenheter. Vi kommer inte att veta.

Men oavsett vad orsaken är, kommer förseningen av återkomsten till laget inte att påverka Portugals förberedelser, eftersom han fotograferades iklädd en Portugal ströja till Portugals landslagsbas för träning, så tillståndet för den nya säsongen kommer inte att påverkas . Men om detta fortsätter kommer det att påverka den gemensamma träningen mellan Ronaldo och laget, så hans avgång och vistelse kommer inte att försenas för länge. Jag tror att det kommer resultat inom några dagar.

Det sägs dock att anledningen till att Cristiano Ronaldo lämnade Manchester United främst beror på att lagets nivå har sjunkit för mycket, det finns ingen Champions League att spela nästa säsong, och lönesänkningen som följer med det, och unga spelare är ovilliga att acceptera hans råd, vilket är mycket nedslående. Nåväl, oavsett vad Cristiano Ronaldos slutgiltiga beslut är, måste det vara det bästa beslutet att bära den sverige bortatröja från vilken klubb, vi ser fram emot det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *